Skriv till oss

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig så snart vi kan.anställd på Plåt & mekano rotator som bearbetar plåt i amada kantpress

Bollyft

Beröringsfritt med bollyft

 Bollyftar används på golfbanor runt om i världen för att minska smittspridning. Plåt & Mekano Romator har designat en snygg och diskret bollyft, som gör att du enkelt och smidigt kan lyfta upp bollen med din klubba ur hålet utan att röra varken flaggstången eller koppen. Se filmen här. 

Bollyft P&M monteras enkelt på flaggstången och passar alla vanliga flaggstänger. Bollyften säljs direkt till golfklubbar utan mellanhänder och är godkänd av Svenska Golfförbundet under coronapandemin för att bidra till minskad smittspridning. 

Specifikationer bollyft

Bollyft P&M har en fastsvetsad tunn pinne på en rund pressad platta. På pinnen sitter klämringar som skruvas ihop runt flaggstången. Alla delar är framtagna och tillverkade av P&M Romator. Lyftkroken är plastskodd för att skydda klubban. 

Mått: Höjd 47 cm, diameter på plattan 9 cm
Material: Borstad rostfri stålplåt
Övrigt: Monteringsanvisning medföljer leveransen. Ansvaret för att man använder bollyften på rätt sätt ligger på klubbarna, som bör informera hur den ska användas. D.v.s att ej vidröra den med handen!

Nyheter

Sökes: Redovisningsekonom/Löneadministratör

Vi söker nu dig som har dokumenterad erfarenhet av att självständigt ansvara för redovisning och.. Läs mer »

P&M Romator ökar takten igen

Som så många andra företag inom svensk tillverkningsindustri har Plåt & Mekano Romator pga coronapandemin.. Läs mer »

hostskydd för kund kassa

Vi har hostskydd

Offert eller frågor » Beställ plastskydd som skyddar dig och dina anställda. Vi har hostskydd.. Läs mer »