Skriv till oss

  Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig så snart vi kan.
  stansning i maskinhallen

  Stansning av plåt

  Stansad plåt med snabba leveranser

  I våra stansmaskiner har vi maskinkapacitet på över 50 000 timmar/år. Det ger oss en flexibilitet att både kunna göra snabba prototyper och att stansa fram riktigt höga volymer. Ett flertal av våra maskiner har även i- och urlastningsrobotar.

  Vi utför stansningen i Stockholm och kan leverera stansad plåt till kunder i Stockholms omnejd på kort varsel. Vi levererar också till kunder i hela landet, liksom utomlands. Vi utför även laserskärning i plåt och aluminium.

  Stansning av plåt med högsta kvalitet

  Stansning har länge funnits som metod för att med verktyg slå hål och konturer i en plåt. Numera är maskinerna CNC- styrda och kan använda stora mängder verktyg samtidigt. Maskinerna har även blivit mer och mer automatiserade, men kunskapen och erfarenheten hos operatören är oerhört viktig för ett gott resultat och en kostnadseffektiv tillverkning.

  Kvaliteten på stansade detaljer kan variera beroende på plåtens egenskaper. Här är det operatörens erfarenhet och kunskap, samt verktygsurval, som särskiljer kvalitetsgraden. På Plåt & Mekano Romator har vi 35 års erfarenhet av CNC-stansning och kan utlova högsta kvalitet.

  Vi stansar från ca 0,5 mm upp till 5 mm i aluminium, upp till 2 mm i rostfri plåt och 4 mm i stålplåt.

  Varför välja Plåt & Mekano Romator?

  •  35 års erfarenhet av CNC-styrda stansmaskiner.
  •  En av Stockholmsregionens största maskinkapaciteter – vilket skapar flexibilitet, snabbhet och möjlighet till stora volymer. Vi har också ett mycket stort verktygsurval, vilket innebär att vi klarar av det mesta med befintliga verktyg.
  •  Fem stansmaskiner, varav två automatiska maskiner med laddningsrobotar, automatisk stansmaskin med höglager i- och urlastningsrobot.
  •  Produktionsanpassning – Vi hjälper våra kunder att hitta rätt metod och design på ett kostnadseffektivt sätt.

  Behöver du få plåt stansad är det bara att höra av er, vi kan lösa det mesta.

  .