Skriv till oss

  Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig så snart vi kan.
  Exteriör på P&M Romator

  Visir till Hemsjukvården och äldreboenden

  9 april 2020

  Vi ville hjälpa samhället under Coronakrisen och insåg att vi skulle göra bäst och störst nytta genom att snabbt producera skyddsvisir till hemsjukvården och äldreboenden. Vi stansar och bockar visiren och kommer viga hela påskhelgen åt att också montera dem. 

  Visir Romator – framtaget i samarbete med medicinskt kunniga personer

  Plåt & Mekano Romator har nu börjat tillverka skyddsvisir till personal inom hemsjukvården och äldreboenden. Vi har tagit fram en egen modell som vi kallar Visir Romator, som togs fram i samarbete med medicinskt kunniga personer. Vi har för närvarande levererat ett hundratal visir till Täby kommun, som var först ut att få dem. Glädjen var stor där, då alternativen var att inte ha några visir alls. 

  ”Det viktigaste är att så snabbt som möjligt få ut säkra visir till hemsjukvårdens personal” [Citat]

  Vi stansar ut plastsvisiren, bockar dem och monterar ihop dem i företagets lokaler i Täby kyrkby. Hittills har vi startat med en provomgång som vi delar ut, delvis gratis och delvis till materialkostnadspris. Nu vill vi försöka täcka våra kostnader genom att ta ut en liten summa för visiren; vi vill att företaget ska överleva och kunna behålla personal utan permitteringar nu under Coronaperioden. För att klara av tillverkningen av visir, så försöker vi dessutom få in extra personal – det viktigaste är att så snabbt som möjligt få ut visiren till hemsjukvårdens personal, så att de inte ska vara osäkra på att råka ut för smittspridning.

   man med Visir från Plåt o Mekano romator

  Är du intresserad av Visir – kontakta oss!

  Visir Romator har CE märkning, kan användas för flergångsbruk och uppfyller de aktuella regulatoriska kraven. De rengörs enkelt med vanligt ytdesinfektionsmedel. Tveka inte att kontakta oss om du är intresserad; eva.m@platmekano.se

  Nyheter

  Uppgraderingen av MPS systemet

  Vi planerar att påbörja konverteringen av vårt MPS system på fredag den 30/10 kl 13:00. … Läs mer »

  4 personer sitter runt ett bord för utbildning

  Vi uppgraderar till Monitor G5

  P&M Romator tar tillfället i akt att under pandemin och korttidspermitteringar satsa på att utbilda … Läs mer »

  P&M Romator ökar takten igen

  Som så många andra företag inom svensk tillverkningsindustri har Plåt & Mekano Romator pga coronapandemin … Läs mer »