Lackering av plåt

Skydda din produkt mot yttre påfrestningar och gör den estetiskt tilltalande med lackering. Vi har effektiva, professionella metoder för att uppnå ett skyddande, lyckat resultat.

plat o mekano ytbehandling

LACKERING AV PLÅT

Skydda din produkt mot yttre påfrestningar och gör den estetiskt tilltalande med lackering. För lackering av industritillverkade produkter krävs effektiva, professionella metoder för att uppnå ett skyddande, lyckat resultat.

Pulverlackering

Pulverlackering är numera en vanlig metod av industrilackering. Anledningen är att det blir snyggt, täckande, miljövänligt, billigt och går snabbt. Det går att pulverlackera de flesta material.

Detaljerna bör kunna hängas på en lina. Först rengörs produkten. Därefter appliceras pulvret med en spruta i en lackeringsbox, vari detaljerna transporteras. Sist passerar detaljerna en ugn där färgen bränns fast. Ibland kan gängor eller vissa områden behöva maskeras, detta måste då göras för hand. Vi har goda kontakter med duktiga lackerare, så ofta kan vi snabbt hjälpa er med era önskemål.

Tillsammans med våra underleverantörer kan vi erbjuda en mängd olika metoder av lackering, som just din produkt är i behov av.

Tveka inte – Hör av dig med dina frågor!

Har du några frågor om våra tjänster eller produkter? Då är det bara att höra av sig till en av våra kompetenta medarbetare!

Kontakta oss